Voedingsadvies bij huidproblemen

Sinds 2016 ben ik werkzaam als diëtist en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. In mijn salon richt ik mij op voedingsadviezen die de huid ondersteunen en klachten van de huid kunnen verbeteren. In 2022 heb ik de opleiding Voeding en Huid afgerond, wat een geweldige aanvulling is geweest op mijn opleiding Voeding en Diëtetiek als het gaat om de relatie tussen gezonde voeding en de huid. Zeker bij klachten zoals acne is het heel waardevol om eens kritisch te kijken naar je voedingspatroon. Waar valt nog winst te behalen? Welke voedingsmiddelen neem je teveel die je huidklachten verergeren? En welke voedingsmiddelen of voedingsstoffen mis je juist? Ik help je hier graag mee!

Door product- en huidverzorgingsadvies te combineren met voedingsadvies, creëren we de balans en optimale omstandigheden om je huidklachten te verminderen. Ik help je haalbare doelen te stellen en deze te behalen. Geen lijstjes, extreme beperkingen en verplichtingen, maar een advies op maat wat bij jou past.

schoonheidssalon lelystad

Waar kan ik jou mee helpen?

  • Voeding bij acne
  • Voeding bij rosacea
  • Voeding bij huidveroudering
  • Voeding voor een gezonde en stralende huid

Wat zijn de kosten voor voedingsadvies?

Het eerste consult is altijd de intake. Hier staat 90 minuten voor gepland zodat we ruim te tijd hebben. Tijdens de intake bespreken we o.a. uw persoonlijke- en medische situatie, uw hulpvraag, uw huidige voedingspatroon en stellen we de eerste adviezen op. Als vervolg hierop worden vervolgafspraken ingepland van 30 minuten waarin we evalueren op de adviezen en deze zo nodig bijstellen en/of aanvullen.

  • Kosten voor het intakegesprek (verplicht bij eerste afspraak): 75 euro
  • Kosten voor een vervolgbehandeling: 30 euro

Alle behandelingen bekijken? Klik hier

Wordt voedingsadvies vergoed door de zorgverzekeraar?

Op dit moment is vergoeding door de zorgverzekeraar in mijn praktijk niet mogelijk. U betaald facturen direct in de salon na uw afspraak. Hierdoor heeft u geen onverwachte kosten.