Jouw schoonheidsspecialist in Lelystad

Mijn naam is Lisanne. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialist en trotse eigenaar van Schoonheidssalon Radiante in Lelystad. Hiernaast ben ik sinds 2016 afgestudeerd en werkzaam als diëtist en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.  

Mijn doel in mijn praktijk is de huid met een bredere kijk te behandelen. Met mijn passie voor huidverzorging, voeding en gezondheid, heb ik mij verdiept in ingrediënten in huidverzorging en de relatie tussen gezonde voeding en de conditie van de huid. In 2022 heb ik de opleiding Voeding en Huid bij het Kennisinstituut Voeding en Huid afgerond. In mijn salon wil ik bewustwording geven aan hoe je met de juiste huidverzorging en voeding het beste uit jouw huid kan halen. Ik help je graag met haalbare en passende adviezen over welke ingrediënten en producten wel of niet werken voor jouw huidtype. Ben je geïnteresseerd in een kennismaking of heb je een vraag? Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier

Over Schoonheidssalon Radiante

Schoonheidssalon Radiante is een kleinschalige schoonheidssalon gevestigd aan de kuststrook van Lelystad. U kunt bij mij terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en voedingsadviezen. Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren voor de deur. De salon heeft een eigen ingang waar ik je graag van harte welkom heet. 

Openingstijden

De salon is uitsluitend op afspraak geopend elke donderdagavond (19:00 - 21:00 uur) en vrijdag (08:30 - 17:00 uur).