Plantaardige oliën

Gepubliceerd op 2 mei 2024 om 12:35

Plantaardige oliën zitten boordevol antioxidanten en voeden en hydrateren de huid intensief. Wist je dat alle oliën verschillen qua werkingen opname op de huid? En dat er ook oliën zijn die geschikt zijn voor mensen met een vet huidtype of acne?

Argan Olie (Argan Oil Elixir)

Huidtypen: Droge tot zeer droge huid, vochtarme huid, normale huid

Ontdek de kracht van arganolie, vol met vitamine E en antioxidanten, om fijne lijntjes en de tekenen van huidveroudering door uitdroging te bestrijden. Met haar unieke lipidenstructuur vervangt het Oil Elixir natuurlijk talg, waardoor het de huid beschermt en verzacht.

Argan Oil heeft een stolpunt onder de 11 graden. Het is belangrijk om de Argan Oil op kamertemperatuur te bewaren. 

Breng de olie rechtstreeks aan op de huid of meng het met uw favoriete dag- of nachtcrème.

Jojoba Olie (Jojoba Oil Elixir)

Huidtypen: Vette huid, gecombineerde huid, onzuivere huid

Jojoba olie komt perfect overeenkomt met de structuur van huideigen talg. Hierdoor wordt de talgproductie in balans gebracht en gereguleerd, zonder een vettig laagje achter te laten.  Deze olie is daarom uiterst geschikt voor vette huidtypes. De olie wordt snel opgenomen door de huid en vet de huid intensief. Jojoba Oil Elixir is organisch gecertificeerd. Hierdoor bevat het een hoger aandeel voedingsstoffen.

Breng de olie rechtstreeks aan op de huid of meng het met uw favoriete dag- of nachtcrème

Calendula olie (Calendula Oil Elixir)

Huidtypen: Gevoelige huid, rode of geïrriteerde huid

Calendula olie wordt al eeuwen lang gebruikt voor de wondgenezing en bij een gevoelige, rode of geïrriteerde huid.

Het Calendula Oil Elixir is een mix van organische sojaolie en organisch calendula bloemextract, verrijkt met vitamine E. Het helpt het natuurlijke herstelvermogen van de huid te verbeteren dankzij haar antioxidanten en carotenoïden. 

Breng de olie rechtstreeks aan op de huid of meng het met uw favoriete dag- of nachtcrème

Hondsroos olie (Rosa Canina Oil Elixir)

Huidtypen: Rijpere huid, vochtarme huid

Hondsroos olie biedt diepgaande hydratatie en voeding dankzij de overvloed aan essentiële vetzuren en vitamines. Het bevordert de collageenproductie, wat resulteert in een stevigere en jeugdig uitziende huid. Perfect voor degenen die op zoek zijn naar intensieve verzorging en anti-aging voordelen.

Breng de olie rechtstreeks aan op de huid of meng het met uw favoriete dag- of nachtcrème

Oliën kunnen per seizoen wat verschillen in kleur. Dit hangt onder andere af van de oogst, temperatuur of seizoen. De Oil Elixir van Salonnepro Amsterdam worden koud geperst en behouden daardoor de meeste voedingsstoffen voor de huid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.